نیازهای مورد درخواست موسسات خیریه
موسسات عضو شده در دیوار مهربانی حامی از سراسر ایران
نیکوکاری مبتنی بر رمزنگاری یک راه حل جایگزین را ارائه میدهد. به این صورت که تراکنشهای غیرمتمرکز و مستقیم رمزارزها میتوانند به این سازمانها در جهت دریافت کمکهای مالی و جذب موثرتر سرمایهها کمک نمایند.
هنوز راه طولانی برای پذیرش جهانی رمز ارزها در پیش است. این مسیر خصوصاً در مورد امور خیریه طولانیتر است. در حال حاضر، موسسات خیریهای که رمزارز را به عنوان روشی برای دریافت کمک پذیرفتهاند، اندک هستند، اما تعداد آنها روز به روز در حال افزایش است.
خیلی از خیرین رمز ارزها را به عنوان وسیلهای برای کمک کردن برمیگزینند. اما مجبورند از طریق سازمانهای معدودی اقدام نمایند که از این روش استفاده میکنند و یا مبالغ زیادی را برای ترغیب موسسات خیریه مورد علاقهشان نسبت به پذیرش پرداختهای رمزارز، اختصاص دهند.
یک موسسه خیریه پیش از اقدام به دریافت رمز ارزهای اهدایی، میبایست فرآیندی برای مدیریت و توزیع وجوه به صورت شفاف و کارآمد داشته باشد. برای اجرای یک استراتژی موثر، درک اصول رمز ارزها و فناوری بلاک چین و نحوه تبدیل کمکهای مالی به ارز فیات بسیار مهم است.
نیکوکاریهای مبتنی بر رمزنگاری، دارای مزایای قابل توجهی برای موسسات خیریه و خیرین نیز میباشند که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
هر تراکنش رمز ارز، منحصر به فرد است. به این معنی که از طریق بلاک چین نیز به راحتی قابل ردیابی است. شفافیت و پاسخگویی عمومی بالاتر، میتواند خیال خیّرین را راحت کرده و آنها را برای کمکهای مالی بیشتر به این موسسات ترغیب نماید، حال آنکه این امر امانتداری موسسه خیریه را نیز اثبات میکند.
بیشتر شبکههای بلاکچین سطح بالایی از تمرکززدایی را ارائه میدهند. بدین معنی که نیازی به اعتماد به یک دولت متمرکز یا نهاد دیگر ندارند. بنابراین، وجوه میتوانند مستقیماً از خیرین به موسسات خیریه منتقل شوند و ماهیت غیرمتمرکز بلاکچین سبب میشود تا رمزارزها برای تراکنشهای بین المللی نیز مناسب باشند.
بلاک چین، اشتراک و ذخیره دادههای دیجیتال را آسان کرده و همچنین تضمین میکند که بدون توافق تمام اعضای ذینفع اسناد یا قراردادهای مهم، امکان هیچ گونه تغییری وجود ندارد.
فناوری بلاک چین این امکان را دارد که نحوه مدیریت موسسات خیریه را تسهیل کرده، بخشهایی از فرآیند را خودکار نموده و با واسطههای کمتر هزینههای کلی را کاهش دهد.
به عنوان مثال، یک فرد یا سازمان خیر مستقر در آمریکا را نظر بگیرید. چنانچه کمک مالی با بیت کوین انجام شود، موسسه خیریه کل مبلغ اهدایی را بدون مالیات بر سود سرمایه دریافت میکند. علاوه بر این، اهداکننده (خیر) میتواند کسر مالیات بیشتری را نسبت به سازمانهای دولتی مطالبه کند.
در سالهای اخیر، نیکوکاریهای مبتنی بر رمزنگاری، توسط برخی موسسات خیریه خبرساز و مشهور مورد استفاده قرار گرفته است. به عنوان مثال، در سال ۲۰۱۷، موسسه خیریه جهانی Fidelity Charitable مبلغی معادل ۶۹ میلیون دلار کمک را در قالب رمز ارز دریافت کرد. در همان سال، یک خیّر ناشناس ملقب به پاین (Pine) از طریق صندوق Pineapple Fund، تقریبا معادل ۵۵ میلیون دلار بیت کوین به سازمانهای مختلف در سراسر جهان کمک کرد.
همانطور که قبلاً اشاره شد، بنیاد خیریه بلاک چین (BCF) یکی دیگر از نمونههای برجسته انسان دوستی مبتنی بر رمزنگاری است. BCF یک سازمان غیرانتفاعی میباشد که هدف این بنیاد ایجاد تغییر در فضای نیکوکاری با استفاده از سیستم خیریه غیرمتمرکز میباشد.
نیکوکاری مبتنی بر رمزنگاری، یک روش نسبتاً جدید برای کمک کردن، دریافت مساعدتهای مالی و توزیع آنها است. با گستردهتر شدن و مقبولیت بیشتر فناوری بلاکچین، موسسات خیریه و خیرین از این روش به عنوان یک روش جذاب برای کمک به نیازمندان، استقبال میکنند. لذا، هر چه عموم مردم بیشتر از این روش برای کمک کردن استفاده کنند، سازمانهای خیریه عملیات رمز ارزی خود را بیشتر خواهند داد.
منبع: آگاپه
علاوه بر وب سایت می توانید از حامی روی دستگاه های اندرویدی خود استفاده کنید
حامی را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید